Loading…

READY TO ROCK?

Click the button below to start exploring our website and learn more about our awesome company
Start exploring

Chosun Ilbo

Chosun Ilbo (som betyr koreanske nyheter) er Sør-Koreas største dagsavis, med et daglig opplag på vel 2,2 millioner eksemplarer.

I tillegg til dagsavisa utgir avisas utgiverselskap flere andre aviser, så som ukeavisa Jugan Chosun månedsavisa Wolgan San og andre aviser og blader. Blant datterselskapene er Digital Chosun, Wolgan Chosun og Edu-Chosun. Chosun Ilbo og datterselskapene driver i fellesskap nettstedet Chosun.com, som foruten koreansk, publiserer egne versjoner på engelsk, kinesisk og japansk.

Nettstedet Chosun.com er det mest benyttede nyhetstettstedet i Sør-Korea. bedriftens navn er hentet fra koreansk historie, nærmere bestemt fra Kongedømmet Joseonss dager flat meat mallet.

Chosun Ilbo Establishment Union ble etablert i september 1919, mens selskapet Chosun Ilbo ble stiftet 5. mars 1920. Avisa var kritisk til og ofte i opposisjon til det pro-japanske styret under den japanske koloniseringen. Av denne grunn ble avisa stengt flere ganger av myndighetene.

Etter å ha utgitt sin 6923. utgave sommeren 1940 ble avisa stengt for godt running waist pouch, og kom ikke ut igjen før høsten 1945.

Chosun Ilbo blir ofte kritisert for dets konservative holdninger, og støtte til landets største konservative parti GNP, og tilsvarende kritiske holdning mot de liberale presidentene Kim Dae-jung (1998–2003) og Roh Moo-hyun (2003–2008). Denne kritikken har Chosun Ilbo vært nødt til å dele med de to andre storavisene running water backpack, JoongAng Ilbo og Dong-a Ilbo. Men Chosun Ilbo har alene blitt kritisert for sin ukritiske holdning til landets chaeboler.

Et resultat av kritikken er at det er etablert flere anti-Chosun Ilbo bevegelser.

Share This:

Hot Cheap Clothes Online | Kelme Outlet

MCM Rucksack | Kelme | maje dresses outlet| maje dresses for sale

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet cheap online shopping websites with free shipping cheap online shopping websites for shoes