Loading…

READY TO ROCK?

Click the button below to start exploring our website and learn more about our awesome company
Start exploring

E Supremi

Constituties, encyclieken,
exhortaties en instructies

Sacrosanctum Concilium
Gaudium et Spes
Lumen Gentium

Pius IX
Leo XIII
Pius X
Benedictus XV
Pius XI
Pius XII
Johannes XXIII
Paulus VI
Johannes Paulus II
Benedictus XVI
Franciscus

Inter Oecumenici
Liturgiam Authenticam
Redemptionis Sacramentum

E Supremi is een pauselijke encycliek van Pius X, die werd gepromulgeerd op 4 oktober 1903. De encycliek was de eerste uitgevaardigd door Pius X. Het behandelt het herstel van alle dingen in Christus. De paus uit zijn gevoel van onwaardigheid en citeert het streven van Anselmus van Canterbury. Hij beschouwde de toenmalige periode als een die geplaagd werd door problemen football uniform design, en vreesde zelfs het einde der tijden. Hij wilde ingaan op de spirituele behoeften van de tijd, en benadrukte de katholieke standpunten met betrekking tot het huwelijk water bottle companies, educatie, respect voor andermans bezittingen, en het bewaren van orde en recht in de sociale klassen. Hij benadrukte de noodzaak van het opleiden van priesters en het bewaren van de hoogste moraal in seminaries.

<<< · E Supremi · Ad Diem Illum Laetissimum · Iucunda Sane · Acerbo Nimis · Il Fermo Proposito · Vehementer Nos · Tribus Circiter · Pieni L’animo · Gravissimo Officii Munere · Une Fois Encore · Pascendi Dominici gregis · Communium Rerum · Editae Saepe · Notre Charge Apostolique · Iamdudum · Lacrimabili Statu · Singulari Quadam · >>>

Share This:

Hot Cheap Clothes Online | Kelme Outlet

MCM Rucksack | Kelme | maje dresses outlet| maje dresses for sale

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet cheap online shopping websites with free shipping cheap online shopping websites for shoes