Loading…

READY TO ROCK?

Click the button below to start exploring our website and learn more about our awesome company
Start exploring

Philipp von Zesen

Philipp von Zesen (8. oktober 1619 i Priorau ved Dessau – 13. november 1689 i Hamburg) var en tysk digter.

von Zesen studerede poesi og litteratur i Wittenberg og Leipzig, foretog rejser til Frankrig og Holland og grundede 1643 i Hamburg Teutschgesinnte Genossenschaft, hvis formand han var best running fanny pack.

Også af Die fruchtbringende Gesellschaft blev han medlem. Kejseren adlede ham, og hertugen af Sachsen udnævnte ham til rådsherre where can i buy bpa free water bottles. von Zesen, der levede i vanskelige forhold, førte i længere tid et meget omflakkende liv i ind- og udland, men tilbragte sine sidste år på ny i Hamburg.

Han var, som modersmålets tilhænger, en ivrig purist, som digter skrev han den første egentlige tyske familieroman: Die Adriatische Rosemund (1645), der efterfulgtes af andre romaner som Assenat, der behandlede “Josefs hellige Stats-Kærligheds og Livshistorie” og Samson, en “Helte- og Kærlighedshistorie” football socks junior.

Desuden har von Zesen udgivet et par ordrige digtsamlinger samt Hochdeutscher Helikon oder Grundrichtige Anleitung zur hochdeutscher Dicht- und Reimenkunst (1640) og oversættelser fra fransk authentic football shirts.

Share This:

Hot Cheap Clothes Online | Kelme Outlet

MCM Rucksack | Kelme | maje dresses outlet| maje dresses for sale

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet cheap online shopping websites with free shipping cheap online shopping websites for shoes