Loading…

READY TO ROCK?

Click the button below to start exploring our website and learn more about our awesome company
Start exploring

Nina Reithmayer

Nina Reithmayer (Innsbruck, 8 juni 1984) is een Oostenrijkse rodelaarster. Ze vertegenwoordigde haar vaderland op de Olympische Winterspelen 2006 in Turijn, op de Olympische Winterspelen 2010 in Vancouver en op de Olympische Winterspelen 2014 in Sotsji.

Reithmayer debuteerde in het seizoen 2002/2003 in het wereldbekercircuit. Tijdens de Europese kampioenschappen rodelen 2004 in Oberhof eindigde de Oostenrijkse op de achtste plaats. In november 2004 finishte ze voor de eerste maal in haar carrière op het podium van een wereldbekerwedstrijd. Op de wereldkampioenschappen rodelen 2005 in Park City eindigde Reithmayer op de veertiende plaats. In Winterberg nam de Oostenrijkse deel aan de Europese kampioenschappen rodelen 2006 in Winterberg, op dit toernooi eindigde ze op de vijfde plaats. Tijdens de Olympische Winterspelen van 2006 in Turijn eindigde Reithmayer op de achtste plaats. Op de wereldkampioenschappen rodelen 2007 in Igls eindigde ze als zevende collage football jerseys, samen met Daniel Pfister, Peter Penz en Georg Fischler veroverde ze de bronzen medaille in de landenwedstrijd. In Cesana nam de Oostenrijkse deel aan de Europese kampioenschappen rodelen 2008, op dit toernooi eindigde ze op de vijfde plaats. Tijdens de wereldkampioenschappen rodelen 2008 in Oberhof eindigde Reithmayer op de zesde plaats runners waist belt, in de landenwedstrijd sleepte ze samen met Martin Abentung, Tobias Schiegl en Markus Schiegl de zilveren medaille in de wacht. Op de wereldkampioenschappen rodelen 2009 in Lake Placid eindigde ze als negende waist pouch belt, samen met Daniel Pfister runners water carrier, Peter Penz en Georg Fischler legde ze beslag op de zilveren medaille in de landenwedstrijd. In Sigulda nam de Oostenrijkse deel aan de Europese kampioenschappen rodelen 2010, op dit toernooi veroverde ze de bronzen medaille.

Share This:

Hot Cheap Clothes Online | Kelme Outlet

MCM Rucksack | Kelme | maje dresses outlet| maje dresses for sale

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet cheap online shopping websites with free shipping cheap online shopping websites for shoes