Loading…

READY TO ROCK?

Click the button below to start exploring our website and learn more about our awesome company
Start exploring

John Boyne

John Boyne (født 30. april 1971 i Dublin) er en irsk forfatter. Han studerte engelsk litteratur ved Trinity College i Dublin. Da han var ferdig med å studere, begynte han å jobbe i bokhandel. Nå har han bestemt seg for å være forfatter på heltid. Han har skrevet syv romaner i tillegg til ti noveller. Romanen Gutten i den stripete pyjamasen vant to irske Book Awards, og var hans første barnebok. Gutten i den stripete pysjamasen handler om en gutt som lever under andre verdenskrig. Der ender det i en tragisk fangeleir for jøder.

Han har også skrevet Mytteriet på Bounty, som handler om kahyttsgutten John Jacob Turnstile og hans forhold til kapteinen på tvers av klasseskille og rang function of meat tenderizer, og om Bounty’s episke eventyr, som ender i et mytteri. I boken har Boyne basert handlingen på historiske fakta, krydret med dramatikk og humor. I boken fremheves mye om både britisk sjøfartshistorie, klasseskille og det britiske samfunnet på 1700-tallet hydration waist pack.

· · · · · · · · ·

Share This:

Hot Cheap Clothes Online | Kelme Outlet

MCM Rucksack | Kelme | maje dresses outlet| maje dresses for sale

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet cheap online shopping websites with free shipping cheap online shopping websites for shoes